ریاضی فیزیک

ریاضی فیزیک

کاردانی بیمه

پیشینه و معرفی رشته

کاردانی بیمه از جمله دوره هایی بوده که برای به اتمام رساندن آن نیازمند تحصیل در حداقل 5 ترم تحصیلی هستید و با توجه به اهمیت صنعت بیمه ، این دوره نیز متقاضیان زیادی را به سمت خود جذب کرده است. برای ورود به رشته کاردانی بیمه می توانید از طریق شرکت در کنکور ریاضی ، تجربی و انسانی اقدام کنید.

به طور کلی هدف از این رشته تربیت کردن افرادی است که می توانند عهده دار مسئولیت های مختلف در شبکه بیمه کشور شوند که این نیازمند توانایی هایی می باشد که توسط دروس نظری و عملی به دست می آیند. از این رو در ادامه این مطلب شما را با دروس ، بازار کار و دیگر موارد مهم آشنا خواهیم کرد. تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

چشم انداز رشته

دانشجویانی که در رشته کاردانی بیمه فارغ التحصیل می شوند ، می توانند از موقعیت های شغلی متفاوتی بهره ببرند. به طور کلی حوزه فعالیت آن ها سیستم بیمه کشور می باشد که شعب متعددی را در استان های مختلف به خود اختصاص داده است. بازار کاری که برای این متخصصان پیش بینی می شود ، بر اساس تجربیات آن ها متفاوت بوده و شامل موارد زیر هستند :
فارغ التحصیلان کاردانی می توانند در عملیات های مربوط به صدور ، کارهای خود را انجام دهند.
تسویه خسارات از دیگر حیطه فعالیتی آن ها به حساب می آید.
می توانند اموراتی را در حسابداری شعب به انجام برسانند.
همچنین می توانند سرپرستی واحدهای معاونتی صنعت بیمه را عهده دار شوند.

دروس و واحدهای درسی

همواره موفقیت در کاری بستگی به این دارد که به چه میزان دروس و یا آموخته های آن را یاد بگیرید و به صورت عملی آن ها را به کار ببرید. در این رشته نیز به همین صورت است ، هر اندازه بتوانید واحدهای خود را به خوبی فرا بگیرید ، به همان اندازه نیز می توانید در شعبه های مختلف به فعالیت بپردازید. این دروس شامل موارد زیر می شوند:
آمار و کاربرد آن در مدیریت
اصول بیمه
اقتصاد خرد
اقتصاد کلان
بازاریابی و مدیریت بازار
. و دروس بیمه اشخاص ، بیمه اموال ، بیمه مسئولیت ، بیمه های اتکایی ، تربیت بدنی ، حسابداری ، حسابداری شرکت های بیمه ، حقوق بیمه ، حقوق تجارت ، ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت ، زبان تخصصی بیمه ، زبان خارجی عمومی ، فارسی عمومی ، مبانی رفتار سازمانی ، مبانی سازمان و مدیریت ، مبانی و کاربرد کامپیوتر در مدیریت ، کلیات حقوق.