کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کیک کاکائویی با بادام

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 5 نفر خامه 2فنجان (زده شده و شیرین) بادام 1فنجان (پوست کنده و خرد شده) بیکینگ پودر 3قاشق چایخوری کره 1چهارم فنجان (آب شده) پودر قند 2 فنجان تخم مرغ 1عدد شیرشیر 1فنجان آرد 2فنجان وانیل نصف قاشق چایخوری شکلات 2قطعه بزرگ (آب کرده و تخته ای شیرین) طرز تهیه: ابتدا به تدریج 1ونیم فنجان پودر قند و بعد تخم مرغ را به کره آب شده اضافه کنید و آنها را با همزن برقی خوب بزنید. وقتی خوب با هم مخلوط شد ، دو سوم شیر را به آن افزوده و آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و بعد از 3بار الک کردن به تدریج به مواد بیفزایید. بقیه پودر قند را به شکلات آب شده اضافه کرده و بتدریج باقیمانده شیر را نیز به آن بیفزایید و روی حرارت با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه سرد شد آن را به مخلوط اولیه اضافه کنید . خمیر بدست آمده را در یک قالب چرب شده بریزید و آن را حدودا یک ساعت داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد داغ شده است قرار دهید. بعد از پخت کیک را حداقل 1ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد روی آن را خامه و روی خامه بادام های خرد شده بریزید . نکات: 1)حتما بادام ها را از شب قبل داخل مخلوط شکر،آب و گلاب قرار دهید تا نرم وخوشمزه شوند. 2)یادتان باشد آرد شما باید از نوع مرغوب و سفید باشد و آن را 3بار الک کرده باشید. 3)اگر دوست دارید مقداری شکلات آب شده به خامه اضافه کنید تا خامه کیک شما هم شکلاتی شود.