کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کیک سیب

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 5 نفر سیب نیم کیلو آرد 200گرم کره 200گرم وانیل 1قاشق چایخوری شکر 200گرم+2قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری تخم مرغ 3عدد طرز تهیه : ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.کره را هم در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. کره و شکر را به خوبی با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را مخلوط کنید و 2بار به خوبی الک کنید و با الک کم کم به مایه کیک اضافه کرده و هربار هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. سیب ها را پوست کنده و خرد کنید . کف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس سیب های خرد شده را کف قالب بریزید و روی آن 2 قاشق شکر بپاشید سپس مایه کیک را روی آن بریزید و پخش کنید. قالب کیک را درون فر به مدت 45تا60 دقیقه قرار دهید. پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و سرو نمائید. نکات: 1)در صورت تمایل مقدار کمی رنگ سبز یا آب سیب به شکر و تخم مرغ اضافه کنید. 2)این کیک با سیب سبز طعم بهتری دارد(سیب کمی ترش باشد). 3)بهتر است بعد از پخت مقداری شکر هم روی کیک بپاشید.