کیک کاکائویی پودری
کیک و شیرینی
مواد اولیه : برای 5 نفر آرد 190گرم پودر کاکائو 3و نیم قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری روغن 1قاشق غذاخوری (مایع) خامه 1کیلوگرم (زده شده) آب 30گرم تخم مرغ 2تا3عدد شکر 200گرم نسکافه 1قاشق غذاخوری طرز تهیه: زرده تخممرغها را از سفیده جدا کرده و سفیده را درون ظرف جداگانه هم میزنیم تا پف نموده و از ظرف نریزد، سپس شکر را طی سه مرحله به آن اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم تا سفیده پف کرده و شکر تمام شود. بعد زردهها را اضافه میکنیم و حدود پنج دقیقه با همزن برقی هم میزنیم. در این مرحله آب و روغن را اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم. آرد، بیکینگپودر، وانیل و 30 گرم پودر کاکائو را با هم سه بار الک کرده، کمکم به مواد اضافه میکنیم و به حالت دورانی هم میزنیم. مواد را درون دو قالب که یکی از آنها دارای ارتفاع 10 سانتیمتری و دیگری 23 سانتیمتر است میریزیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار میدهیم. بعد از پخته شدن کیکها، کیک کوچکتر را از قالب در آورده، تکهتکه کرده و درون سینی فر قرار میدهیم تا سرد شده و کمی خشک شود. کیک بزرگتر را از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم، لایه زیرین کیک را برمیگردانیم. خامه فرم گرفته و سفت شده را با پودر کاکائو و نسکافه مخلوط نموده و با آن روی کیک را خامهکشی میکنیم، سپس لایه دوم را روی کیک قرار داده و تمام سطح آن را با خامه میپوشانیم. سطح روی کیک باید یک سانتیمتر خامه داشته باشد. دور تا دور کیک را به خامه آغشته کرده و با کاردک صاف میکنیم. در این مرحله کیک کوچکتر را آسیاب کرده و به ذرات پودری تبدیل میکنیم، سپس با این پودر تمام سطح کیک و دور تا دور آن را میپوشانیم، به طوری که تمام اطراف و روی کیک پر از پودر شود و البته سطح روی کیک از پودر بیشتری برخوردار باشد. کیک را به مدت سه تا چهار ساعت درون یخچال قرار میدهیم. نکات: 1)کیک کوچکتر نسبت به کیک بزرگتر 15 دقیقه به زمان کمتر برای پختن نیاز دارد. 2)فر را باید 15 دقیقه قبل از این که کیکها را درون آن قرار دهیم، روشن کنیم.