کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کیک شکلاتی آلمانی

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 12 نفر شکر 340 گرم آرد 170 گرم پودر کاکائو 60 گرم + 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 3/4 قاشق چای خوری جوش شیرین 3/4 قاشق چای خوری نمک 3/4 قاشق چای خوری شیر 3/4 فنجان کره 6 قاشق غذاخوری (آب شده) تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 3/4 قاشق چای خوری اسانس بادام 1/8 قاشق چای خوری آب 3/4 فنجان (آب جوشیده گرم) پودر نارگیل 200 گرم گردو 115 گرم (خرد شده) شیر 400 گرم وانیل 1 قاشق غذاخوری کره 280 گرم شکلات 285 گرم شربت ذرت 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: طرز تهیه لایه های کیک: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب ها را با روغن چرب کنید و داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید. شکر، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. 3/4فنجان شیر، 6 قاشق غذاخوری کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، 3/4 قاشق چای خوری وانیل و اسانس بادام را داخل یک کاسه بزرگ دیگر مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را با مخلوط آرد با هم زن برقی روی سرعت پایین به مدت یک دقیقه ترکیب کنید. سرعت دستگاه را پایین بیاورید و مقداری آب اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را بین سه قالب تقسیم کنید و به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار دهید بعد از آن بگذارید کیکها به مدت 15 دقیقه خنک شوند و با یک چاقوی تیز از قالب جدا کنید و داخل سینی قرار دهید و کاغذ ها را با دقت از کیک ها جدا کنید. طرز تهیه مواد داخل کیک: دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) کاهش دهید. پودر نارگیل را داخل یک دیس پهن بزرگ پخش کنید و گردوها را روی ظرف دیگر پخش کنید. گردو ها را در بالای فر و نارگیل ها را زیر آن قرار دهید و به مدت 12 الی 18 دقیقه تست کنید تا طلایی شوند و بعد از فر دربیاورید. دمای فر به 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) افزایش دهید. 400 گرم شیر را داخل یک دیس پیرکس گود بریزید و روی آن را محکم با فویل ببندید. ظرف شیر را داخل یک ظرف پر از آب قرار دهید و سپس وسط فر قرار دهید و به مدت 45 دقیقه بپزید. بعد ظرف را از آب دربیاورید و شیر را با گردو و نارگیل و 1 قاشق غذاخوری وانیل مخلوط کنید و روی آن فویل بکشید تا گرم بماند. طرز تهیه سس: 280گرم کره را داخل یک قابلمه سه لیتری آب کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. شکلات و شربت ذرت را به آن اضافه کنید تا اینکه شکلات آب شود. یک پیمانه از سس را داخل یک کاسه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و باقیمانده سس را در دمای معمولی اتاق قرار دهید. طرز چیدن کیک: لایه اول کیک را روی سینی قرار دهید و روی آن نصف مخلوط نارگیل را بریزید و آرام با کاردک پخش کنید. سپس کیک دوم را قرار دهید و روی آن نصف دیگر مخلوط نارگیل را پخش کنید و روی آن کیک سوم را قرار دهید و روی آن سس سرد را پخش کنید. سس باقیمانده را روی حرارت ملایم گرم کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا براق و کمی رقیق شود. سس را روی کیک و دور تا دور آن پخش کنید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.