کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کیک با روکش گیلاس

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 10 نفر کره 170 گرم (در دمای اتاق) شکر قهوه ای 50 گرم سرکه 2 قاشق چای خوری گیلاس 3 فنجان (بدون هسته) آرد 140 گرم آرد ذرت 1/4 فنجان بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری شکر 225 گرم تخم مرغ 2 عدد (سفیده و زرده جدا شده) وانیل 3/4 قاشق چای خوری شیر 1/2 فنجان کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت وسط فر را آماده کنید. یک چهارم پیمانه کره با شکر قهوه ای و سرکه را داخل یک قابلمه مخلوط کنید و به مدت 2 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود و شکر ها حل شوند. آن ها را هم بزنید دما را زیاد کنید و گیلاس ها را اضافه کنید و جوش آورید سپس از روی حرارت بردارید. آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه مخلوط کنید. با استفاده از هم زن برقی نصف پیمانه کره را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و شکر را اضافه کنید و هم بزنید مخلوط آرد و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. به وسیله هم زن دستی سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه متوسط دیگر هم بزنید تا کف کند. کرم تارتار را اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه سفیده ها سفت شوند ولی خشک نشوند. به وسیله کفگیر پلاستیکی یک چهارم از سفیده تخم مرغ را داخل خمیر قرار دهید و بعد باقیمانده سفیده را طی سه مرحله به آن اضافه کنید و خمیر را به وسیله قاشق روی گیلاس های داخل قابلمه بریزید سپس با یک کفگیر خمیده روی آن را صاف کنید و روی گیلاس ها را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد بگذارید به مدت 5 دقیقه خنک شود و با یک کفگیر آن را از قابلمه جدا کنید و روی قابلمه یک دیس کیک قرار دهید و قابلمه را برگردانید تا کیک داخل بشقاب قرار گیرد. بگذارید به مدت 5 دقیقه قابلمه روی کیک بماند بعد قابلمه را بردارید و بعد بگذارید به مدت 45 دقیقه خنک شود.