کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

شیرینی شکری رویه دار

کیک و شیرینی

مواد اولیه : کره 225 گرم (در دمای اتاق) شکر 450 گرم تخم مرغ 4 عدد وانیل 2 قاشق چای خوری آرد 550 گرم نمک 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری مواد اولیه رویه خامه ای کیک : کره 115 گرم (در دمای اتاق) روغن جامد 1/2 فنجان وانیل 1 قاشق چای خوری نمک به مقدار لازم پودر شکر 900 گرم شیرشیر 5 قاشق غذاخوری رنگ غذا به مقدار لازم (در صورت تمایل) طرز تهیه: کره و شکر را مخلوط کنید تا خامه ای شکل شوند. تخم مرغ ها را در یک زمان، اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن تخم مرغ، وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در یک کاسه جداگانه، آرد، نمک و جوش شیرین را با هم زن برقی بزنید سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل ظرف چرب شده پخش کنید و به مدت 10-15 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی در بیاید و بعد بگذارید کاملا خنک شود. طرز تهیه رویه خامه ای کیک: برای تهیه رویه خامه ای، کره و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید تا کرمی و صاف شوند. سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و پودر شکر را به آن بیفزایید. سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل کمی رنگ غذا (هر رنگ دلخواه) به رویه اضافه کنید تا رنگی شود و بعد روی شیرینی ها پخش کنید و آن را در جای خنک قرار دهید.