کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مارشمالو شکلاتی

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 12 نفر پودر نارگیل به مقدار لازم شکلات 56 گرم (خرد شده) مارشمالو 12 عدد خلال پسته به مقدار لازم طرز تهیه: شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم. مارشمالو رو تا نیمه تو شکلات فرو میکنیم و کمی نگه میداریم تا شکلات اضافه، چکه کنه و از سطح مارشمالو بریزیه. بعد با خلال پسته، پودر نارگیل یا هر مواد تزئینی دیگه روی شکلات رو تزئین میکنیم. میتونیم بلافاصله سرو کنیم و یا حدودا 20 دقیقه صبر کنیم تا شکلات کمی سفت تر بشه.