کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کیک سیب زنجبیلی

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 9 نفر پودر کیک 1 بسته (آرد آماده شیرینی زنجبیلی) سیب 595 گرم (بدون پوست و هسته و خرد شده) بستنی کاراملی 1/4 فنجان خامه به مقدار لازم (خامه زده شده) طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و یک قالب 22 در 22 در 5 سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد شیرینی زنجبیلی را طبق دستورالعمل روی بسته آن آماده کنید و خمیر را با سیب مخلوط کنید. حال خمیر را داخل قالب آماده شده پخش کنید و به مدت 30-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا مغز پخت شوند. بعد از پخت اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود. کیک را با خامه تزئین کنید و با بستنی کاراملی سرو نمایید.