کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کیک نارگیلی

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 6 نفر آرد 1ونیم پیمانه شكر 1پیمانه تخم مرغ 2عدد شیر 1پیمانه كره 125گرم بیكینگ پودر 1ونیم قاشق مرباخوری پودر نارگیل نصف پیمانه پوست پرتقال 1قاشق سوپخوری (رنده شده یا پودر) طرز تهیه: ابتدا كره را به دمای محیط رسانده و سپس آن را به همراه شكر با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم می‌زنیم. یك عدد تخم‌مرغ را به پوست پرتقال‌ اضافه كرده، خوب هم می‌زنیم. بعد تخم‌مرغ دوم را هم افزوده مخلوط می‌كنیم. آرد و بیكینگ‌پودر را مخلوط كرده و نیمی از آن را كم كم به مواد اضافه می‌كنیم. سپس كمی از شیر و پودر نارگیل را ریخته و هم می‌زنیم. بقیه آرد و شیر را هم اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. درون قالب را چرب كرده و آرد می‌پاشیم. مواد را در آن ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد حدود 40 دقیقه می‌گذاریم. بعد روی آن را با پودر نارگیل یا به دلخواه تزئین می‌كنیم. نكات: 1)بهتر است از شیر نارگیلی یا همان شیر با طعم نارگیل استفاده كنید. 2)این كیك با اضافه كردن خامه زده شده و پودر نارگیل به عنوان تزیین زیبا تر و خوشمزه تر میشود. 3)میتوانید به جای رنده پوست پرتقال از رنده پوست لیمو هم استفاده كنید.