کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

تارت گلابی با لیمو و بادام

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 8 نفر خامه به مقدار لازم (پر چرب) جوز 1/4 قاشق چای خوری (پودر) پوست لیمو 1 قاشق چای خوری (رنده شده) آبلیمو 2 قاشق چای خوری آرد 1 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چای خوری شکر 5 قاشق غذاخوری گلابی 900 گرم (بدون هسته و پوست و نازک ورقه شده) خامه 60 گرم (پر چرب) کره 115 گرم (خنک و تکه تکه شده) نمک 1/2 قاشق چای خوری پوست لیمو 1 قاشق چای خوری (رنده شده) آرد 170 گرم شکر 2 قاشق غذاخوری بادام 2 قاشق غذاخوری (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار لازم (اختیاری) طرز تهیه: 2قاشق غذاخوری شکر، 170 گرم آرد، 1 قاشق چای خوری پوست لیمو و نمک را داخل کاسه متوسط مخلوط کنید. کره را اضافه کنید. با انگشتتان آنها را مالش دهید. 60 گرم خامه زده شده را روی آن بریزید و آن ها را با چنگال هم بزنید اگر خمیر خشک است خامه بیشتری به آن اضافه کنید. خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و بعد مثل یک دیسک تخت کنید و داخل پلاستیک بپیچید و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید. فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. گلابی، 5 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چای خوری آرد، 1 قاشق چای خوری پوست لیمو و جوز را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی آرد ریخته ورز دهید و به شکل دایره 35 سانتیمتری در بیاورید و بعد به وسیله کاغذ روغنی به سینی انتقال دهید. گلابی ها را در وسط خمیر بچینید. 5 سانتیمتر از خمیر را حاشیه قرار دهید. لبه های خمیر را روی گلابی ها تا کنید و بعد روی لبه ها خامه بمالید و روی آن بادام ها را پخش کنید. شیرینی را به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید به مدت 15 دقیقه در دمای معمولی اتاق خنک شود. سپس با بستنی وانیلی سرو کنید.