کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

شیرینی خامه ای هلو

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 9 نفر خمیر پفکی 1 ورق هلو 6 عدد (پوست کنده و ورقه شده) پنیر خامه ای 225 گرم شیر 200 گرم خامه 567 گرم (خامه پر چرب زده شده) پودر شکر 115 گرم وانیل به مقدار لازم طرز تهیه: خمیر پفکی را به 9 مربع کات کنید و آنها را داخل سینی چرب شده فر قرار دهید و در دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه بپزید. آنها را با فاصله 2.5 سانتیمتری از هم قرار دهید و بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود. در یک کاسه، پنیر خامه ای و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. در کاسه دیگر، خامه، پودر شکر و وانیل را مخلوط کنید تا سفت شوند. برای چیدن شیرینی، هر تکه از خمیر پفکی را با چاقو نصف کنید و روی هر تکه مخلوط پنیر خامه ای و در ادامه برش هلو را قرار دهید. سپس روی هلو ها مخلوط خامه را قرار دهید و در آخر پودر شکر را روی آنها پراکنده کنید و سرو نمایید.