کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کیک یخچالی توت فرنگی

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 12 نفر آرد 110 گرم شکر قهوه ای 50 گرم گردو 1/2 فنجان (خرد شده) کره 115 گرم (آب شده) سفیده تخم مرغ 2 عدد شکر 225 گرم توت فرنگی 2 فنجان (ورقه شده) آبلیمو 2 قاشق غذاخوری خامه 235 گرم (خامه پر چرب) نعناع به مقدار لازم (برای تزئین) توت فرنگی به مقدار لازم (برای تزئین) طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. آرد، شکر قهوه ای، گردو و کره آب شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. سپس مواد را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود. در این حین 2 تا 3 بار مواد را هم بزنید. 1/3از این مخلوط را برای رویه کنار بگذارید. وقتی مواد خنک شد، 2/3 آن را در ظرف 22 در 22 سانتیمتری ریخته و به ته ظرف فشار دهید تا لایه زیری شکل بگیرد. سفیده تخم مرغ، شکر، توت فرنگی و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت 6 تا 7 دقیقه بزنید تا مخلوط نرم شود. در یک کاسه دیگر، خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. حال مخلوط را روی لایه زیری در ظرف که از قبل آماده کرده بودید، بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس لایه دوم را روی مواد بریزید و پخش کنید. روی ظرف را پوشانده و به مدت 6 ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.