کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

شیرینی بلوندی

کیک و شیرینی

مواد اولیه : آرد 1 فنجان - 140 گرم نمک 1/8 قاشق چایخوری عصاره بادام نصف قاشق چایخوری (اختیاری) عصاره وانیل 1 و نیم قاشق چایخوری شکر قهوه ای 1 فنجان - 230 گرم (تیره) کره نصف فنجان -115 گرم (بی نمک - آب شده) تخم مرغ 1 عدد بزرگ مواد افزودنی اختیاری : پودر اسپرسو 2 قاشق سوپخوری (فوری) میوه خشک 1/2 تا 1 فنجان (خرد شده) مغز آجیل 1/2 تا 1 فنجان (خرد شده و بو داده) شکلات 1/2 تا 1 فنجان (چیپسی. انواع مختلف) طعم دهنده نصف قاشق چایخوری (به دلخواه) بلوندی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین شیرینی هایی است که میتوانید در فر بپزید. این بلوندی ها کاملاً غلیظ هستند و رویه ای داندانه ای دارند و مزه ی آنها مانند کارامل کره ای است. آنچه باید بدانید: بهتر است از شکر قهوه ای تیره برای این شیرینی استفاده کنید. شکر قهوه ای روشن هم جواب می دهد اما طعم و عطرش به آن اندازه غلیظ نیست. هر طور که می خواهید دستور آشپزی را تغییر دهید. طبق ذائقه شکلات، مغز آجیل، میوه ی خشک یا هر چیز دیگر که دوست دارید اضافه کنید. در پایین مقدار لازم از هر کدام را برایتان آورده ایم. طرز تهیه: 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک تابه ی مخصوص فر به اندازه ی 20 در 20 سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا کره مالی کنید. 2. در یک کاسه ی متوسط، کره ی آب شده و شکر قهوه ای را هم بزنید تا در هم حل شوند. تخم مرغ، وانیل، عصاره بادام (اختیاری) و نمک را بریزید و هم بزنید. 3. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود سپس هر مواد اضافی دیگر مانند تکه های شکلات، مغز، میوه ی خشک را اضافه کنید. 4. خمیر را داخل ظرف مخصوص فر بریزید و 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که وقتی خلال دندانی وسط آن فرو کنید تقریباً تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. بگذارید خنک شود سپس به شکل 16 مربع برش دهید. نگهداری: بلوندی ها را در ظرف محفوظ از هوا به مدت 3 روز در هوای اتاق و یک هفته در یخچال میتوان نگهداری کرد. همچنین تا 3 ماه در فریزر می مانند.