کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کیک خرمالو

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 6 نفر تخم مرغ 4عدد روغن 1پیمانه (مایع) آرد 2پیمانه بیكینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری دارچین 1قاشق چایخوری هل 1چهارم قاشق چایخوری (پودر) شكر 1ونیم پیمانه خرمالو 3چهارم پیمانه (پوره شده) گردو نصف پیمانه (خرد شده) طرز تهیه: ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا كرده و آنها را در ظرفی با همزن برقی كاملا میزنیم تا سفت و سفید شود و در صورت برگرداندن ظرف نریزد.سپس زرده‌ها را به همراه روغن و شكر كاملا می‌زنیم تا رنگ آن كاملا روشن شود، حالا خرمالوی پوره‌شده و مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین و هل را می‌افزاییم و در آخر سفیده زده شده و پودر گردو را با مواد مخلوط می‌كنیم و به صورتی مخلوط میكنیم كه حالت دورانی كفگیر یا لیسك باعث خوابیدن پف خمیر نشود.سپس مواد را در قالب چرب شده دلخواه می‌ریزیم و در فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت یك ساعت می‌پزیم. نكات: 1)اگر دوست دارید كیك را روی گاز هم میتوانید بپزید فقط روغن بیشتری بریزید و حتما از ظرف نچسب و دم كنی استفاده كنید. 2)سعی كنید دارچین را حذف نكنید اما اگر مزه آن را دوست ندارید از همان میزان پودر كاكائو استفاده كنید. 3)برای تهیه پوره خرمالو مقداری خرمالوی كاملا رسیده را پوست بگیرید و آن را با مقدار كمی شكر داخل مخلوط كن به خوبی بزنید تا پوره و نرم شود.