کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کوکی کره ای

کیک و شیرینی

مواد اولیه : آرد 120 گرم پودر شکر 35 گرم کره بدون نمک 100 گرم تخم مرغ 1 عدد (زده شده) بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل 1 قاشق غذا خوری شکر سفید 2 قاشق غذا خوری (برای تزئین) طرز تهیه: در یک کاسه ی بزرگ کره و شکر را باهم هم بزنید تا یک خامه ی نرم و پف بدست بیاید. نصف تخم مرغ زده شده را به خامه اضافه کنید. عصاره ی وانیل. نمک. آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر بدست بیاید. خمیر را به کل توپ های کوچکی در بیاورید و در ظرف مورد نظر فر قرار دهید سپس بویسله ی چنگال به آنها شکل دهید و نصف دیگر تخم مرغ را روی آن بمالید و شکر بپاشید. فر را در دمای 325 درجه ی فارنهایت یا 160 درجه ی سیلسیون قرار دهید و کوکی ها را درون فر بگذارید و 10 الی 15 دقیقه اجازه بدهید تا پخته شوند.