کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کاپ کیک هویجی

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 6 نفر آرد 200گرم کره 120گرم تخم مرغتخم مرغ 2عدد شکر 175گرم گردو نصف لیوان دارچین 2قاشق چایخوری هویج 200گرم بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری نمک 1چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180درجه روشن کنید تا گرم شود. کره آب شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن کاملا بزنید. تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید. هویج را شسته و پوست بگیرید و ریز رنده کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کاملا مخلوط کنید. گردوهای خرد شده را هم به مواد اضافه کنید. آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را مخلوط کرده و2 بار الک کنید سپس به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی به شکل دورانی مخلوط کنید. داخل قالب های کاپ کیک ( کیک یزدی ) را چرب کنید و تا نصف هر قالب از مایه کیک پر کنید سپس داخل فربه مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید. پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با خامه زده شده تزیین و سرو کنید. نکات: 1)بهتر است گردوها را قبل از اضافه کردن به مایه در آرد بغلتانید تا ته نشین نشوند. 2)به جای شکر میتوانید از همان میزان عسل استفاده کنید. 3)توجه داشته باشید تخم مرغها نباید سرد باشند.آنها را ز یک ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید.