کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

کلوچه زنجبیلی

کیک و شیرینی

مواد اولیه : آرد 240 گرم زنجبیل متبلور 1/3 فنجان جوش شیرین 2 قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری کره 170 گرم (متعادل شده در دمای اتاق) شکر قهوه ای 110 گرم (طلایی) شکر قهوه ای 110 گرم (تیره) تخم مرغ 1 عدد (بزرگ، متعادل شده در دمای اتاق) زنجبیل 1.5 قاشق چای خوری (پوست کنده و رنده شده) زنجبیل 1.5 قاشق چای خوری (پودر زنجبیل) شیره قند 1/4 فنجان دارچین 1 قاشق چای خوری میخک 1.5 قاشق چای خوری شکر 67 گرم طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید، طبقه سوم و اول فر را آماده کنید دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد، زنجبیل متبلور، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید. به وسیله هم زن برقی کره را داخل یک کاسه بزرگ به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا خامه ای شود. سپس به تدریج شکر قهوه ای تیره و طلایی را به مدت 3 دقیقه اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ، شیره قند، زنجبیل رنده شده، پودر زنجبیل، دارچین و میخک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس مخلوط آرد را طی سه مرحله اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. یک سوم پیمانه شکر را داخل یک کاسه کوچک قرار دهید. یک قاشق غذاخوری خمیر را با دستتان به شکل یک توپ در بیاورید و کف دستتان تخت کنید و بعد داخل کاسه شکر بغلتانید و داخل سینی قرار دهید. باقیمانده خمیر را به همین شکل درست کنید و داخل سینی قرار دهید و بعد آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بگذارید خنک شوند و بعد داخل یک ظرف در دار محکم در دمای معمولی اتاق قرار دهید.