کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

رولت گردو

کیک و شیرینی

مواد اولیه : شکر قنادی یا همان پودر قند - به میزان لازم تخم مرغتخم مرغ پنج عدد شکر ریز - 100 گرم شکلات ذوب شده - 100 گرم آرد 70 گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری گردو آسیاب‌شده - نصف پیمانه خامه شیرینی فرم‌ گرفته - 200 گرم آب گرم شده - سه قاشق غذاخوری طرز تهیه: زرده تخم‌مرغ‌ها را با نیمی از شکر آنقدر می‌زنیم تا حجیم و کشدار شود. سفیده‌ها را با مابقی شکر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم. زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط کرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط می‌کنیم، سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌نماییم. کف سینی فر 40در30 را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته و روی مواد را صاف می‌کنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار می‌دهیم و 30 دقیقه زمان داده تا رولت بپزد. میز کار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا 30 دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم. کاغذ را جدا و روی کیک را خامه کشیده و رول می‌نماییم برای روکش از شکلات ذوب‌شده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روکش استفاده می‌کنیم.