کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

پای سیب کیکی

کیک و شیرینی

مواد اولیه : برای 15 نفر نمک یک چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری کمی سر خالی آرد قنادی 200 گرم کره 110 گرم مارگارین 100 گرم وانیل مایع یک دوم قاشق چای خوری مخلوط پودر قند و دارچین برای تزئین شیرشیر 20 گرم ( یا آب سیب یا شربت) پودر شیر خشک قنادی 4 گرم شکر 160 گرم تخم مرغ 200 گرم مواد لایه میانی : کشمش سیاه پلویی 25 گرم ( یا مربای گل محمدی بدون شیره) شکر 50 گرم گردو 30 تا 50 گرم (ریز خورد شده) سیب شیرین 300 گرم (بدون پوست و هسته،ریز خورد شده) دارچین 1 قاشق چای خوری ( یا رنده پوست لیمو ترش یا هر دو) کره 20 گرم آب 1 قاشق غذا خوری (یا گلاب) پودر بیسکوییت 3قاشق سوپخوری (ترجیحا سبوس دار) طرز تهیه مواد میانی: *سیب و شکر و یک قاشق غذاخوری آب (یا گلاب) را در قابلمه کوچک تفلون ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا سیب آب انداخته و آب آن نسبتا (نه کاملا) خشک شود. اگر تمایل دارید می توانید در این مرحله، سیب را کاملا له و پوره کنید. * کره را افزوده و و اجازه دهید کمی سیب ها تفت بخورند. * کشمش، گردو و دارچین را نیز افزوده بهد از یک تفت مختصر، شعله را خاموش کنید. * پودر بیسکویت را بیفزایید. * مواد آماده را کنار بگذارید تا سرد شوند و تا هنگام مصرف روی آن را بپوشانید. - در صورتی که طعم دارچین را دوست ندارید، آن را حذف و از گلاب، وانیل، پوست لیمو استفاده کنید. - در این روش سیب ها کاملا پخته می شوند. اگر دوست دارید سیب ها در کیک بیشتر حس شوند، آن ها را ریز خرد کنید و به جای پختن، یک تفت مختصر به همراه کره، شکر و ادویه دهید و در آخر گردو، کشمش و پودر بیسکویت را اضافه کنید. طرز تهیه کیک: * تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سبک و سفید و روبانی شوند. * مواد را کنار بگذارید * بدون شستن مفتول همزن، کره و مارگارین نرم را با همزن بزنید تا یکدست شوند. * شیر، نمک و وانیل مایع را اضاف کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست و کرمی و روشن شوند. * مخلوط از پیش الک شده آرد، بیکینگ پودر و شیرخشک را اضفه کرده و هم بزنید تا از حالت خرده نان درآمده و یکدست و خمیری شود. * مایه تخم مرغی کنار گذاشته شده را، در سه مرحله به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. * داخل 15 - 17 عدد قالب پای سیب را کاغذ مخصوص انداخته و کمی از مواد خمیر کیک، کف آنها بریزید. * سپس کمی از مخلوط سیب در مرکز هر کدام قرار داده و با خمیر کیک روی آنها را بپوشانید. به طوری که از مجموع حجم سیب و کیک تا نصف قالب را پر کند. * به مدت تقریبا 25 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد برای فرهای معمولی و 160 درجه برای فرهای دارای کانوکشن طبخ کنید تا کیک ها پف کرده و روی آنها طلایی شود. * پس از سرد شدن با مخلوط پودر قند و دارجین به دلخواه تزیین کرده و ترجیحا در یخچال نگهداری کنید.