انواع ترشی

انواع ترشی

ترشی گل کلم مخلوط

انواع ترشی

مواد اولیه : گل کلم 1عدد هویج نیم کیلو ساقه کرفس 1دسته سیب ترشی نیم کیلو سرکه به میزان لازم فلفل سبز تند 4عدد نمک به میزان لازم ترخان به میزان لازم گلپر 1قاشق مرباخوری پودر سیر 1قاشق مرباخوری پودر موسیر 2قاشق مرباخوری ادویه ترشی به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا گل کلم را گل کنید و خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا خشک شود.هویج را پس از شستن و پوست گرفتن حلقه ای خرد کنید. بقیه سبزیجات را نیز شسته و در صورت لزوم پوست بکنید و به شکل دلخواه خرد کنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. سبزیجات خرد شده را با هم مخلوط کنید و یک لایه از آن را داخل شیشه مناسب بریزید و روی آن 1عدد فلفل تند قرار داده و ادویه بزنید و لابه بعد را نیز به همین ترتیب ادامه دهید تا انتها. وقتی مواد شما تمام شد روی آن سرکه بریزید و تا لبه ظرف پر کنید و روی لبه یک نایلون قرار داده و رویش را با درب ظرف چفت کنید و 2تا3هفته در جای مناسب و خشک قرار دهید تا آماده مصرف شود. نکات: 1)در صورت تمایل از سرکه سیب در این ترشی استفاده کنید. 2)میتوانید یک عدد لبو هم به ترشب اضافه کنید تا رنگ آن قرمز شود. 3)این ترشی اگر با سرکه بالزامیک تهیه شود بسیار خوشمزه تر میشود. 4)طرز تهیه ادویه ترشی را در لینک زیر دنبال کنید