انواع ترشی

انواع ترشی

ترشی سیر

انواع ترشی

مواد اولیه : سرکه 2 فنجان شکر 150 گرم خردل 1/2 قاشق چای خوری (پودر شده) فلفل دلمه ای 1 عدد (فلفل دلمه ای قرمز بزرگ) - خرد شده سیرسیر 226 گرم (پوست کنده) دانه کرفس 1/2 قاشق چای خوری طرز تهیه: حبه های سیر را در یک کاسه متوسط بریزید و در صورت لزوم حبه های بزرگ را از وسط نصف کنید. سپس با فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید. سرکه و شکر را در یک ماهی تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. پودر خردل و دانه های کرفس را در یک کیسه کوچک (مانند چای کیسه ای) بپیچید و در ماهیتابه بگذارید. بعد از اینکه سرکه به جوش آمد به مدت 5 دقیقه زمان دهید تا بجوشد. سپس مخلوط سیر و فلفل را اضافه کرده، اجازه دهید 5 دقیقه دیگر بجوشدو بعد کیسه را خارج کنید. سیر و فلفل دلمه ای را در ظرف مورد نظر برای ترشی ریخته، سپس مایع باقیمانده را روی آنها بریزید. درب ظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد و بعد حداقل 3 هفته قبل از سرو در یخچال یا جای سرد بگذارید.