انواع ترشی

انواع ترشی

ترشی تخم مرغ

انواع ترشی

مواد اولیه : چغندر قرمز 425 گرم شکر قهوه ای 50 گرم آب 1/2 فنجان (آب سرد) سرکه 1/2 فنجان میخک 4 عدد نمک 1/2 قاشق چای خوری چوب دارچین 1 عدد (کوچک) تخم مرغتخم مرغ 6 عدد (آب پز شده) طرز تهیه: شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید. چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند. پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.