انواع ترشی

انواع ترشی

زیتون پرورده

انواع ترشی

مواد اولیه : زیتون نیم کیلو (بدون هسته) رب انار 2قاشق غذاخوری گردو 300گرم آبلیمو 2قاشق غذاخوری نعنا 1قاشق غذاخوری (خشک) آویشن 1قاشق غذاخوری (خشک) دانه انار 2قاشق غذاخوری روغن زیتون 3قاشق غذاخوری سیرسیر 2قاشق غذاخوری (کوبیده شده) آب انار نصف پیمانه نمک به میزان لازم گلپر به میزان لازم سبزی 1دسته کوچک (شامل نعنا، خالواش، چوچاق(محلی گیلان)) طرز تهیه : ابتدا زیتون را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن کاملا خارج شود.گردو را 2بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود. گردو را به همراه سبزی خرد شده،سیر کوبیده شده،رب انار و خلاصه همه مواد به جز زیتون داخل غذا ساز یا میکسر بریزید تا به خوبی میکس شوند. مواد میکس شده را به زیتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد زیتون آماده شده را به مدت حداقل 2ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید. نکات: 1)اگر به سبزی های محلی دسترسی نداشتید فقط از نعنا استفاده کنید. 2)در صورت تمایل همه ادویه های پودری را با هم مخلوط کرده و در انتها اضافه کنید. 3)اگر زیتون شما تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود. 4)اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد.