انواع ترشی

انواع ترشی

ترشی گوجه سبز

انواع ترشی

مواد اولیه : گوجه سبز 1كیلو سركه به میزان لازم نمك به میزان لازم ترخان 3شاخه (تازه) ادویه ترشی 2قاشق مرباخوری پودر موسیر 1قاشق مرباخوری پودر سیر 1قاشق مرباخوری فلفل قرمز تند 3عدد طرز تهیه : ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاك كرده و بشویید و بگذارید كاملا خشك شده و آبش برود. ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده كرده و آن را بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد. كمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و 1عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمك و سركه بپوشانید تا ظرف كاملا سرپر باشد. روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت كنید.ظرف ترشی را در جای خشك و تاریك قرار دهید و حدودا 1هفته تا 2هفته بعد مصرف كنید. نكات: 1)طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی را در لینك زیر دنبال كنید. 2)در صورت تمایل به جای سركه از آبغوره استفاده كنید. 3)میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.