انواع ترشی

انواع ترشی

چاشنی ترشی پیاز و هویج

انواع ترشی

مواد اولیه : پیاز قرمز 1 عدد بزرگ (نازک حلقه شده) هویج 1 عدد بزرگ (پوست کنده و ریز خرد شده) سرکه سفید 1 فنجان شکر 3 قاشق سوپخوری دانه فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری (خرد شده) فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید. سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید. سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید. چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید. این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.