انواع ترشی

انواع ترشی

ترشی فلفل سبز

انواع ترشی

مواد اولیه : فلفل سبز شیرین نیم كیلو نمك 5قاشق غذاخوری ترخان 2شاخه سركه به میزان لازم سیرسیر 5تا7عدد ادویه ترشی به میزان لازم فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا فلفل سبز را شسته و بگذارید خشك شود.نمك را به همراه 6قاشق آب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و كمی آب آن تبخیر شود.پس از 7دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود. فلفل های خشك شده را داخل آب و نمك سرد شده بریزید و درب ظرف را بگذارید و به مدت 48ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخی آنها از بین برود. پس از گذشت زمان فلفل ها را آبكش كرده و با دستمال خوب خشك كنید و روی هر فلفل با سوزن چند سوراخ ایجاد كنید تا رطوبت داخل آن كاملا از بین برود. داخل شیشه تمیزی چند حبه سیر و مقداری ترخان بریزید سپس فلفل ها را داخل شیشه قرار دهید و روی فلفل ها كمی ادویه ترشی و فلفل بریزید و روی آنها را با سرکه پر کنید ،درب ظرف را با نایلون ببندید و روی نایلون درب شیشه را چفت كنید و آن را داخل یخچال قرار دهید و یك هفته تا 10روز بعد مصرف كنید. نكات: 1)در صورت تمایل میتوایند به جای همه فلفل سبز از نیمی از فلفل قرمز شیرین هم استفاده كنید تا ترشی زیباتر شود. 2)در صورت تمایل از 1قاشق مربا خوری پودر سیر و 1قاشق مرباخوری پودر موسیر هم داخل ترشی استفاده كنید. 3)برای جلوگیری از کپک زدن دقت کنید که شیشه ، فلفل ها و ترخان هیچ رطوبتی نداشته باشند. 4)طرز تهیه ادویه ترشی را در لینك زیر دنبال كنید