انواع ترشی

انواع ترشی

ترشی کلم سفید

انواع ترشی

مواد اولیه : کلم سفید به میزان دلخواه (خرد شده) هویج به میزان دلخواه (خرد شده) فلفل دلمه ای به میزان دلخواه (خرد شده) فلفل به میزان دلخواه (خرد شده) سیرسیر به میزان دلخواه (خرد شده) شوید به میزان دلخواه (خرد شده) نمک به مقدار لازم آب به مقدار لازم سرکه سفید به مقدار لازم ترشی کلم سفید طرز تهیه: تمامی مواد را به اندازه ی دلخواه خود خرد کنید. در ترشی میزان نمک و مواد بسته به ذائقه ی خود شما است. میزان سرکه ی سفید به آب 2 به 1 است. آب را باید قبلآ بجوشانید. 20روز الی 1 ماه زمان برای جا افتادن ترشی کافی است. جهت خوشرنگ تر شدن ترشی فلفل دلمه ای ها در رنگ های متفاوتی باشند.