انواع ترشی

انواع ترشی

ترشی کدوسبز

انواع ترشی

مواد اولیه : كدوسبز 4عدد پیازپیاز 1عدد (متوسط) سیرسیر 4حبه سركه 1فنجان شكر نصف فنجان فلفل قرمز 1قاشق چایخوری نمك 1قاشق چایخوری دانه خردل 1قاشق چایخوری ادویه ترشی 1تا2قاشق مرباخوری طرز تهیه : ابتدا كدوسبز را خیلی خوب بشویید و با چاقو خارهای سطح آن را بتراشید ولی آن را پوست نگیرید.آن را داخل آبكش قرار دهید تا كاملا خشك شود و بعد به صورت حلقه ای یا عمودی برش بزنید. شیشه ای تمیز آماده كنید و كدو سبز را داخل آن قرار دهید و داخل آن سیر و ادویه ترشی و فلفل قرمز بریزید. پیاز را حلقه ای خرد كنید و لا به لای كدو سبز قرار داده و رویش دانه خردل بپاشید و بعد نمك،شكر و سركه را مخلوط كرده و روی ترشی بریزید و درب آن را محكم چفت كرده و 24ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. نكات: 1)طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی را در لینك زیر دنبال كنید 2)در صورت تمایل به جای پیاز درشت از پیاز مخصوص ترشی استفاده كنید. 3)میتوانید داخل ترشی مقداری خیار هم بریزید.