انواع ترشی

انواع ترشی

ترشی پنیر

انواع ترشی

مواد اولیه : پنیر فتا 200 گرم آویشن 4 عدد سرکه 200 گرم عسل 1 قاشق چای خوری طرز تهیه: پنیر فتا را بشوید سپس به آرامی خشک کنید. بعد به مربع های 1.5 سانتیمتری برش دهید. در یک ظرف شیشه ای 500 میلی لیتری کمی از پنیر های تکه تکه شده را بریزید. بعد روی پنیرها یک لایه آویشن بریزید. به همین ترتیب لایه ها را ادامه دهید تا جایی که ظرف نزدیک به پر شدن باشد. حالا سرکه و عسل را کاملا مخلوط کرده، روی پنیر و آویشن بریزید تا ظرف پر شود. درب ظرف را محکم بسته و حداقل 1 روز در یخچال بگذارید.