انواع نان

انواع نان

نان گردویی با تمشک

انواع نان

مواد اولیه: شیر کره 1 فنجان روغن کانولا 1/4 فنجان تخم مرغ 1 عدد بزرگ آرد 2 فنجان شکر دانه ای نصف فنجان بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری تمشک 1 و نیم فنجان (یخ زده) گردو نصف فنجان (خرد شده) طرزتهیه: 1. در یک مخلوط کن شیر کره، روغن و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا کاملاً‌ ترکیب شوند. 2. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. در حالی که مخلوط کن روی پایین ترین سرعت خود است مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید تا کاملاً ترکیب شود و هر وقت لازم بود دیواره های ظرف مخلوط کن را بتراشید. تمشک و گردو را اضافه کنید و خیلی کوتاه بزنید تا مخلوط شوند. 3. مخلوط را داخل یک قالب نان کره مالی شده بریزید و 60 تا 70 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که وقتی یک چاقو در وسط نان فرو می کنید تمیز بیرون بیاید. 4. بگذارید نان قبل از برش دادن و سرو کردن خنک شود.