انواع نان

انواع نان

نان به شکل پرنده و خانه پرنده

انواع نان

مواد اولیه : برای 6 نفر آویشن 1/2 قاشق چای خوری رزماری 1 تا 2 قاشق غذاخوری (پودر) خمیر نان 311 گرم پودر سیر 1/4 قاشق چای خوری عصاره گوشت 1 قاشق چای خوری کره 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت پایین کره را آب کنید و عصاره گوشت و پودر سیر را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا اینکه عصاره گوشت حل شود. خمیر نان را به 12 تکه تقسیم کنید. 8 تکه از آن را در قالب پرنده شکل قرار دهید و روی سینی چرب شده فر بچینید. باقیمانده خمیر را برای خانه پرنده کنار بگذارید. خمیر را اگر نیازی هست بکشید و بالای خمیر های دیگر قرار دهید. خمیر را به شکل خانه پرنده در بیاورید و بعد روی آن کره بمالید و رزماری و آویشن را روی آن پراکنده کنید. سپس به مدت 11 الی 13 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید تا اینکه آرام برشته شود و بگذارید به مدت دو دقیقه خنک شوند و با دقت به دیس سرو انتقال دهید.