انواع نان

انواع نان

نان فرانسوی با پنیر و پیاز

انواع نان

مواد اولیه : برای 8 نفر پنیر ایتالیایی 225 گرم (رنده شده) سس مایونز 2/3 فنجان پنیر پارمسان 1/4 فنجان (رنده شده) پیازچه 1/4 فنجان (خرد شده) نان فرانسوی 1 عدد (از طول دو نیم شده) طرز تهیه: داخل یک کاسه کوچک، پنیر ایتالیایی، سس مایونز، پنیر پارمسان و پیاز را مخلوط کنید و روی نان ها پخش کنید. نان ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر آب شود.