انواع نان

انواع نان

نان پریتزل با خمیر پفکی

انواع نان

مواد اولیه: خمیر پفکی 2 ورقه - 500 گرم (آماده) کره 3 قاشق سوپخوری (بدون نمک، آب شده) پنیر پارمزان 1 و نیم فنجان (رنده شده) چاشنی به مقدار لازم (خردل یا عصاره انجیر) طرز تهیه: فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد)‌داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. ورقه ی خمیر پفکی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کاملاً یخ آن باز شود. یکی از ورقه های خمیر پفکی را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده قرار بدهید و با یک وردنه آن را پهن کنید تا به شکل یک مربع به ضلع 35 سانتی متر در بیاید. کره ی آب شده را با قلم مو روی خمیر پهن شده بمالید و نیمی از پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. با استفاده از وردنه پنیر را به خوبی به داخل خمیر فشار بدهید. با یک چاقوی تیز یا کاتر پیتزا بری خمیر را به شکل 12 نوار برش دهید. هر نوار را با توجه به عکس ها به شکل یک نان پریتزل دربیاورید و داخل سینی فر بچینید. پنیری را که در حین کار روی سطح ریخته جمع کنید و روی پریتزل ها بپاشید. این مراحل را برای ورقه ی دوم خمیر هم تکرار کنید. پریتزل ها را 10 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. پریتزل ها را از فر بیرون بیاورید و به همراه خردل یا عصاره انجیر سرو نمایید.