انواع نان

انواع نان

نان پاپیونی با سس سالسا

انواع نان

مواد اولیه: آرد 440 گرم شکر 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه 7 گرم نمک 1.5 قاشق چای خوری پودر پیاز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری زیره 1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری آب 1.5 فنجان (آب گرم) تخم مرغ 1 عدد (زده شده) نمک به مقدار لازم سس سالسا به مقدار لازم طرز تهیه: درون یک کاسه بزرگ، 220 گرم آرد، شکر، خمیر مایه، نمک، پودر پیاز، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز را مخلوط کنید سپس آب را اضافه کنید و آن ها را هم بزنید و با باقیمانده آرد هم بزنید تا به شکل یک خمیر نرم دربیاید. خمیر را روی سطح آرد ریخته قرار دهید و به مدت 4-6 دقیقه ورز دهید. سپس روی خمیر را ببندید و به مدت ده دقیقه کنار بگذارید. بعد از آن خمیر را به 16 مربع هم اندازه تقسیم کنید و هر کدام از خمیر ها را ورز دهید و به شکل یک طناب 38 سانتیمتری دربیاورید و دوباره روی آن ها را ببندید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. سپس هر کدام از خمیر ها را مانند پاپیون گره بزنید و روی سینی چرب شده قرار دهید و روی هر کدام به وسیله فرچه تخم مرغ بمالید و به مدت 15 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و بعد روی آن نمک و فلفل بپاشید و دوباره به مدت 10-13 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند سپس از داخل فر بیرون بیاورید و با سس سالسا سرو نمایید. نکته: از این مقدار مواد اولیه 16 نان بدست می آید.