انواع نان

انواع نان

نان پنیر و عسل لقمه ای

انواع نان

مواد اولیه: خمیز پیتزا 700 گرم (خانگی یا آماده،‌ در دمای اتاق) پنیر ریکوتا 180 گرم (سفت و سرد) کره 4 قاشق سوپخوری + مقداری برای چرب کردن قالب (بدون نمک، سرد) عسل 1/3 فنجان طرزتهیه: فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک قالب پای یا ظرف مخصوص فر 22 سانتی متری را با کره چرب کنید. خمیر پیتزا را به 20 تا 24 تکه ی مساوی تقسیم کنید 2قاشق چایخوری پنیر ریکوتا وسط هر دایره قرار دهید سپس خمیر را بکشید و لبه های آن را بالا بیاورید و جمع کنید. لبه ها را به هم بچسبانید تا شکاف نان لقمه ای بسته شود. هر لقمه را به شکلی که طرف شکاف دار آن رو به کف ظرف باشد در ظرف به صورتی که با همدیگر تماس داشته باشند بچینید. آنقدر لقمه ها را جابجا کنید تا همه ی آنها جا بشوند و مقداری فضا برای پف کردن بعد از پختن داشته باشند. کره و عسل را در یک روغن دان آب کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی لقمه ها را با قلم مو مقدار مناسبی کره عسل بمالید. 20تا 25 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. از فر بیرون بیاورید و یک بار دیگر سطح آنها را کره عسل بمالید. گرم سرو کنید.