انواع نان

انواع نان

نان کره ای

انواع نان

مواد اولیه: خمیر نان 1.240 کیلوگرم (خنک شده) طرز تهیه: ورز دادن خمیر: خمیر را به دو نیم تقسیم کنید و نصف دیگر آن را داخل پلاستیک بپیچید و آن را در جای خنک قرار دهید. نصف خمیر را روی سطح آرد ریخته قرار دهید و آن را ورز دهید و در صورت لزوم روی آن آرد بپاشید و گوشه های خمیر را بکشید و آن را به شکل یک مستطیل 30 در 40 سانتیمتری در بیاورید و آردهای اضافه آن را بتکانید و لبه های آن را با یک چاقوی تیز ببرید تا صاف و مرتب شود. خمیر را به صورت افقی قرار دهید و نصف کنید و نصف آن را در جای خنک قرار دهید و نصف دیگر آن را به صورت عمودی قرار دهید و آن را نصف کنید و بعد آن را به سه قسمت کات کنید و به سه مستطیل هم اندازه تبدیل کنید و بعد دوباره آنها را به شکل مثلث در بیاورید در کل شش عدد مثلث. شکل دادن خمیر: قسمت کوتاه هر یک از مثلث ها را در یک دست نگهدارید و خمیر را بکشید و قسمت دیگر آن را به وسیله دست دیگرتان پنجاه درصد بکشید و بعد آن ها را روی سطح آرد ریخته قرار دهید در موقعیتی که قسمت کوتاه مثلث در سمت شما قرار گیرد و بعد هریک از مثلث ها را لوله کنید و خمیر ها را روی یک کاغذ پوستی داخل سینی قرار دهید. حجیم شدن خمیر: هریک از شیرینی ها را به داخل کیسه سرازیر کنید آنها را به وسیله یک لیوان برعکس، حائل نگهدارید. به مدت دو ساعت بگذارید خمیر ها پف کنند و اسفنجی شود. پختن خمیر: فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید و طبقه سوم فر را آماده کنید. سینی ها را از داخل کیسه ها در بیاورید. کناره های فر با اسپری آب بپاشید و درب فر را ببندید. خمیر را داخل فر قرار دهید و دوباره قبل از بستن در دوباره به کناره های فر آب بپاشید و دمای فر را به 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) کاهش دهید و آن ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید بعد از آن دوباره درب فر را باز کنید. سینی فر را بیرون بیاورید و کاغذ را 180 درجه بچرخانید و دمای فر را به 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) کاهش دهید و آن ها را به مدت 10 دقیقه یا بیشتر بپزید تا طلایی شوند. نکته: از این مقدار مواد اولیه 24 نان کوچک بدست می آید.