انواع نان

انواع نان

نان ساندویچی کنجدی

انواع نان

مواد اولیه: سفیده تخم مرغ 1 عدد (کمی زده شده) روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری (فوق بکر) نمک 1 قاشق چایخوری آرد نان 2 و نیم فنجان شکر دانه ای 1/4 قاشق چایخوری آب 1 فنجان (ولرم) خمیر مایه 1 بسته (خشک) دانه کنجد به مقدار لازم (بو داده) طرز تهیه: در یک کاسه ی کوچک، آب، خمیر مایه و شکر را بریزید و بگذارید 3 تا 5 دقیقه بماند تا حالت پفکی پیدا کند. سپس هم بزنید. در یک کاسه ی بزرگ، آرد و نمک را الک کنید. روغن و مخلوط خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی مخلوط شوند. خمیر باید دارای تکه های درشت باشد. خمیر را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت کم 7 دقیقه بزنید تا مخلوط کن خمیر را ورز بدهد. خمیر را در یک کاسه ی چرب شده قرار دهید و درب آن را با حوله ی آشپزخانه بپوشانید. 1 ساعت در یک جای گرم و بدون رطوبت قرار دهید تا ور بیاید. خمیر را با مشت بزنید و 1 دقیقه ورز بدهید. آن را به چهار توپ تقسیم کنید. هر توپ را به شکل یک بیضی دراز در بیاورید و داخل یک سینی فر که روی آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. سفیده ی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید و دانه های کنجد را روی نان ها بپاشید. روی سینی را با حوله ی آشپزخانه بپوشانید. 30 دقیقه در یک جای گرم و بدون رطوبت قرار دهید تا ور بیاید. در این مدت فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. حوله را بردارید و سینی را داخل فر قرار دهید. 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید. بگذارید خنک شوند. برش دهید و طبق سلیقه مصرف نمایید.