انواع نان

انواع نان

نان پنیری با سیر

انواع نان

مواد اولیه : برای 4 نفر نان فرانسوی 225 گرم کره 2 قاشق غذاخوری (نرم شده) ادویه ایتالیایی 1/2 قاشق چای خوری پنیر موزارلا 1/2 فنجان (رنده شده) پنیر پارمسان 1/4 فنجان (رنده شده) طرز تهیه: نان را از طول برش دهید. سپس از سمت بریده روی سینی فر قرار دهید و کره را روی سطح بریده شده نان پخش کنید و روی آن نصف ادویه ایتالیایی را پراکنده کنید و بعد در آخر روی آن پنیر باقیمانده و ادویه ایتالیایی را پراکنده کنید. حال به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد از عرض به تکه های ضخیم دو سانتیمتری کات کنید.