انواع خورشت

انواع خورشت

خورش بادمجان

انواع خورشت

مواد اولیه : برای 4 نفر گوشت نیم كیلو (خورشتی) بادمجان 1كیلو پیاز 400گرم رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری آبغوره 2قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا بادمجانها را شسته و سپس پوست میگیریم و چاك كوچكی در آن ایجاد كرده با نمك و آب میجوشانیم و سپس دز آبكش قرار میدهیم تا تلخاب بادمجان كاملا گرفته شود.وقتی بادمجانها خشك شد آنها را در روغن سرخ میكنیم و در همان روغن باقی ماده پیازها را نگینی كرده و سرخ میكنیم و پس از آن گوشت را اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و پس از آن رب و ادویه را اضافه كرده و اب میریزیم تا گوشت كاملا بپزد.وقتی گوشت پخت بادمجانها و آبغوره را به آن اضافه میكنیم زیر شعله را كم میكنیم تا آب غذا كاملا كشیده شود و آن را با پلو سرو میكنیم. نكات: 1)سعی كنید بعد از آبكش كردن بادمجان آن را كامل خشك كنید و بعد سرخ كنید تا روغن كمتری بگیرد. 2)میتوانید از گوشت چرحكرده هم برای این غذا استفاده كنید.