انواع خورشت

انواع خورشت

خورش انارآویج

انواع خورشت

مواد اولیه : برای 7 نفر گردو 250تا300گرم گوشت 300گرم (چرخ كرده) رب انار 1قاشق غذاخوری آب انار 1پیمانه پیازپیاز 1عدد (كوچك) رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری گلپر 1قاشق مرباخوری سر پُر نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم سبزی مجموعا 2قاشق غذاخوری (تركیبی از تره،جعفری،خالواش و نعنا ساطوری شده) روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا گردو را آسیاب كرده و مانند دستور پخت خورش فسنجان آن را با آب می پزیم تا به روغن بیفتد. سبزی ها را می شوییم و با پیاز ریز می كنیم. سپس در روغن كمی سرخ می كنیم. بعد آن را به گردوی پخته شده اضافه می كنیم. پیاز را در گوشت چرخ كرده رنده كرده و با نمك و فلفل مخلوط می كنیم و مخلوط حاصل را به خوبی ورز میدهیم. سپس به صورت كوفته در می آوریم. بعد وقتی خورش در حال جوشیدن است دانه دانه كوفته ها را در آن میریزیم تا كوفته ها بپزد ولی له نشود. رب گوجه فرنگی، رب انار ،آب انار و گلپر را در آن می ریزیم. پس از چند جوش زمانی كه كوفته ها پخت و خورش به روغن افتاد، غذا آماده است. نكات: 1) می توان به گوشت چرخ كرده و پیاز كمی تره و جعفری كوبیده هم اضافه كرد. 2)در صور تمایل به جای آب انار از آبغوره استفاده كنید. 3)اگر به خالواش دسترسی ندارید میزان نعنا را بیشتر كنید. 4)در مناطق شمالی به این خورش كوفته فسنجان هم میگویند.