انواع خورشت

انواع خورشت

خورش انار بیج

انواع خورشت

مواد اولیه : برای 4 نفر گوشت 400گرم (چرخكرده) گردو 250گرم سبزی 1پیمانه (گشنیز،چوچاق،نعنا،اناریچه) پیازپیاز 2عدد رب انار 1قاشق غذاخوری (شیرین) رب انار 1و نیم قاشق غذاخوری (شیرین) رب آلوچه 1قاشق غذاخوری سیرسیر 3حبه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم طرز تهیه: یك عدد پیاز را به همراه سبزی‌ها خرد می‌كنیم، (سبزی باید كاملا ریز خرد شود) و آن را در مقدار كمی روغن تفت می‌دهیم. رب انارها، رب آلوچه و رب گوجه‌فرنگی را با گردو چرخ شده به آن اضافه می‌كنیم و مواد را به مدت سه دقیقه تفت می‌دهیم، سپس سه لیوان آب به آن افزوده تا با حرارت ملایم بجوشد و روغن بیاندازد. در ظرفی گوشت چرخ‌كرده را به همراه یك عدد پیاز رنده شده، سیر، نمك، فلفل، زردچوبه كاملا ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند. مواد را در دست به اندازه گردو گلوله كرده و در روغن سرخ می‌كنیم. گوشت‌های سرخ شده را داخل مواد گردو می‌چینیم، در ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم حدود نیم ساعت زمان می‌دهیم تا كاملا جا بیافتد. نكات: 1)نسبت رب انار ترش و شیرین را با توجه به ذائقه تان میتوانید تغییر دهید. 2)اگر رب آلوچه در اختیار ندارید به جای آن رب انار بزنید. 3)می‌توانید به جای چوقاق و اناریچه از نعنا نیز استفاده كنید. 4)در شمال این غذا با كته سرو میشود. 5)بهترین دسر برای این غذا ماست و سیر است.