فست فود

فست فود

ساندویچ گوشت و تخم مرغ

فست فود

مواد اولیه : برای 2 نفر گوشت قرمز 5 تکه (فیله نازک و نصف شده) نان سیاباتا 1 تکه (1 تکه 10 سانتیمتری از عرض نصف شده یا نان فوکاسیا) روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 4 ورقه موسیر 1 عدد (خرد شده) سرکه سفید 1/2 قاشق غذاخوری شاهی 1 فنجان تخم مرغ 2 عدد پنیر پارمسان به مقدار لازم (رنده شده) طرز تهیه: فیله ها را داخل یک قابلمه سرخ کنید تا ترد و برشته شوند و آنها را به یک حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آنها گرفته شود. قابلمه را تمیز کنید و قسمت بریده شده نان را با روغن چرب کنید و نان را از طرف بریده شده داخل قابلمه قرار دهید و آنها را به مدت 3 دقیقه تست کنید تا طلایی شوند. هر یک از نان های برشته را داخل یک بشقاب قرار دهید و روی هر کدام نصف فیله را قرار دهید سپس روی نان ها دو ورق گوجه بگذارید. یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم بریزید. تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و نیمرو کنید. بعد نیمرو ها را روی گوجه قرار دهید و در آخر کاهو و پنیر را به ترتیب بگذارید.