فست فود

فست فود

ساندویچ گوشت با نان تاکو

فست فود

مواد اولیه : برای 10 نفر گوشت چرخ کرده 450 گرم پودر پیاز 2 قاشق چای خوری ادویه تاکو 1 بسته سس گوجه فرنگی 225 گرم کنسرو لوبیا 1 عدد نان تاکو 10 عدد (ترد) پنیر 2 فنجان (رنده شده) طرز تهیه: فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. گوشت را با پودر پیاز تفت دهید و چربی آن را بگیرید. سپس با سس گوجه، ادویه تاکو و لوبیا مخلوط کرده و بگذارید آرام بجوشند. مخلوط گوشت را روی نان های ترد تاکو قرار دهید و روی آنها پنیر را قرار دهید و نان ها را داخل سینی فر قرار داده و به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید. سپس از داخل فر بیرون بیاورید و روی آن را با سبزیجات دلخواهتان تزیین و سرو نمایید.