فست فود

فست فود

ساندویچ‌ سالاد مرغ با کاری

فست فود

مواد اولیه : برای 2 نفر نان تورتیلا 6 عدد (آرد مخلوط) مرغ 2 فنجان (بریانی، رشته شده، گوشت همه ی قسمت ها) مارچوبه 6 تا 7 شاخه (روشن شده و برش خورده از قطر به شکل تکه های 2.5 سانتی متری) پیازچه 1/4 فنجان (ریز حلقه شده) کشمش طلایی 1/3 فنجان پوست لیمو 1 قاشق چایخوری آب لیمو آب نصف لیمو پودر کاری 1 و نیم قاشق چایخوری (طبق ذائقه اضافه کنید) مارمالاد 2 قاشق سوپخوری سس مایونز 1/3 فنجان (اگر مخلوط خشک بود بیشتر اضافه کنید) مغز آجیل 1/4 فنجان (ما از بلوط و بادام خرد شده استفاده کردیم) طرزتهیه: برای روشن کردن رنگ مارچوبه ها آب را در یک روغن دان کوچک جوش بیاورید. یک کاسه آب و یخ آماده کنید و کنار بگذارید. تکه های مارچوبه را داخل آب جوش قرار دهید و بگذارید 2 دقیقه بپزد. مارچوبه بایستی شروع به تغییر رنگ دادن کند و سبز روشن شود اما هنوز ترد باشد. آنها را از آب جوش بیرون بیاورید و فوراً داخل آب یخ بگذارید. با اینکار دیگر مارچوبه ها به پختن ادامه نمی دهند. تکه های مارچوبه ی شما الآن نرم، به رنگ سبز روشن و کمی ترد هستند. مغز آجیل ها را در یک تابه ی خشک روی حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید 4 تا 6 دقیقه بو داده شوند. حتماً نزدیک تابه باشید چون اگر حواستان نباشد مغز ها ممکن است خیلی سریع بشوزند. در یک کاسه ی بزرگ همه ی مواد به جز مغز ها را مخلوط کنید. با یک قاشقک با دقت کل مواد را با هم قاطی کنید تا موقعی که همه چیز خوب پخش شده باشد. مغز ها را درست زمانی که می خواهید غذا را سرو کنید اضافه کنید. برای سر هم کردن ساندویچ رپ، یک نان تورتیلا را کمی گرم کنید تا قابل خم کردن شود. چند برگ کاهو و مقداری از سالاد مرغ کاری را اضافه کنید. تورتیلا را لوله کنید و به شکل یک بوریتو در بیاورید و از قطر برش دهید و سرو کنید.