فست فود

فست فود

ساندویچ لقمه ای گوشت و پنیر

فست فود

مواد اولیه : برای 4 نفر خمیر پیتزا 1 عدد پنیر چدار 3/4 فنجان (رنده شده) پنیر موزارلا 3/4 فنجان (رنده شده) گوشت قرمز 5 عدد (فیله نازک پخته و خرد شده) سالاد سالسا 340 گرم خامه ترش به مقدار لازم (اختیاری) طرز تهیه: داخل یک ظرف چرب نشده، خمیر پیتزا را ورز دهید و به شکل یک دایره 30 سانتیمتری دربیاورید. پنیر ها و فیله را روی نصف خمیر پراکنده کنید. خمیر را روی پنیر و فیله تا کنید و لبه های آن را بچسبانید. سپس به مدت 9 الی 11 دقیقه داخل فر با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته و طلایی شود و با سالسا و خامه ترش سرو کنید.