دست پیچ نان لواش با ماهی
فست فود
مواد اولیه : برای 4 نفر تخم مرغ 2عدد پیازچه 5عدد (فقط قسمت دم) سیر 1عدد تره فرنگی 1عدد ماست 2پیمانه (خامه ای) نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم پنیر 2قاشق سوپخوری (خامه ای) ماهی 1قوطی (تن یا كیلكا) نان 3عدد (لواش) كره 200گرم طرز تهیه: ابتدا تخم مرغها را آبپز كرده و به همراه پیازچه، سیر و ترهفرنگی نگینی خرد كنید. ماست، نمك، فلفل و پنیرخامهای را با هم مخلوط كرده و خوب بزنید تا یكدست شوند و همراه با تنماهی در مواد بالا بریزید. نمك و فلفل را اندازه كرده، كمی هم زده و نیمساعت مواد را استراحت دهید.نانلواش را در سطح صافی گذاشته و خمیر دور آن را با چاقو ببرید. كره آبشده را روی نان بكشید و مواد را روی نان ریخته و نان را رول كنید. رولت را در فویل پیچیده و نیمساعت كنار بگذارید، سپس با چاقو برش رولتی بدهید و فویل را باز كنید. نكات: 1)نان لواش بعد از خریداری حتماً باید در كیسه پلاستیكی باشد كه خشك نشود. 2)برای زیبایی رولت میتوانید وقتی مواد را به هم زدید در آخر كار تخممرغ و تنماهی را مخلوط كنید. 3)اگر دوست داشتید روی نانها را با ماست خامه ای بپوشانید. 4)این رول با تن ماهی لذیذ تر میشود.