فست فود

فست فود

مینی هات داگ با نان ذرت

فست فود

مواد اولیه : برای 8 نفر آرد ذرت 1/4 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری خمیر نان 2 بسته (خمیر نان ذرت آماده) سوسیس هات داگ 8 عدد (نصف شده) سیخ 16 عدد (سیخ چوبی یا پلاستیکی کوچک - اختیاری) طرز تهیه: فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه، آرد ذرت را با شکر مخلوط کنید. دور هر تکه از هات داگ های کوچک خمیر ذرت بپیچید، طوری که سوسیس ها را کاملا بپوشانند و بعد آنها را در آرد ذرت غلتانده و سپس روی سینی قرار دهید و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی و برشته شوند. در صورت تمایل داخل هر یک از هات داگ ها یک سیخ فرو کنید و با سس مورد علاقه سرو نمایید.