انواع خورشت

انواع خورشت

خوراک به قرمه

انواع خورشت

مواد اولیه : برای 2 نفر گوشت 250گرم پیازپیاز 250گرم رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم آبلیمو 3قاشق غذاخوری شكر 3قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت را به قطعات نسبتا بزرگ خرد میكنیم و سپس در ظرفی مناسب مقداری كره یا روغن را داغ كرده و گوشت را در آن میریزیم و در ظرف را میبندیم تا سرخ شود.كمی كه سرخ شد یك لیتر اب به آن اضافه میكنیم تا بپزد.در ظرفی جدا پیازها را نگینی خرد كرده و با روغن تفت میدهیم تا طلایی شود و سپس بِه ها را به شكل مربع خرد میكنیم و در شكر میغلتانیم و به آن اضافه میكنیم و نمك و زردچوبه و فلفل را هم اضافه میكنیم.و آنها را كاملا سرخ میكنیم.پس از اینكه گوشت پخته شد مخلوط پیاز را داخل آن میریزیم و نیم ساعت با هم میپزیم ورب گوجه فرنگی را به صورت جدا سرخ كرده و به همراه آبلیمو به خوراك اضافه میكنیم . پس از 10 دقیقه برای سرو آماده میكنیم. نكات: 1)میتوانید به این خوراك سیب زمینی هم اضافه كنید. 2)اگر مقدار گوشت بیشتر باشد غذایتان خوشمزه تر میشود. 3)این خورام را میتوانید به صورت خورش و به همراه پلو هم سرو كنید.