فست فود

فست فود

ماهی برگر با سس تارتار

فست فود

مواد اولیه : برای 4 نفر ماهی نیم كیلو (قزل آلای بدون استخوان(فیله شده) پیاز 3عدد قارچ 5عدد سفیده تخم مرغ 1عدد جعفری 1قاشق غذاخوری (ساطوری شده) آرد سوخاری به میزان لازم آبلیمو 1قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم زعفران 1قاشق غذاخوری (آبكرده و غلیظ) سس تارتار به میزان لازم (دستور تهیه موجود است) برگ بو 3عدد سیر 3عدد طرز تهیه: ابتدا ظرف در داری انتخاب كرده و فیله ماهی را داخل آن قرار دهید.برگ بو،سیر رنده شده و 1عدد پیاز رنده شده را هم به آن اضافه كرده و در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران هم به آن اضافه كنید و درب ظرف را بسته و آن را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید 2تا4ساعت ماهی طعم دار شود.سپس آن را خارج كرده و سرخ كنید.بقیه پیاز ها را رنده كرده و آب آنها را بگیرید.قارچ را ریز خرد كرده و به همراه كمی روغن سرخ كنید و به همراه جعفری خرد شده ، سفیده تخم مرغ ، آبلیمو ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زعفران به ماهی اضافه كنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند سپس مقداری آرد سوخاری بریزید و مجدد مخلوط کنید تا مایه برگر آماده شود.توجه داشته باشید فقط تا اندازه ای آرد سوخاری اضافه کنید که بتوانید به برگر شکل دهید چون استفاده زیاد از آرد سوخاری برگر را خشک میکند. برگرها را به تکه های مساوی تقسیم کنید و داخل نایلون بگذارید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس برگرها را بر روی توری کباب کنید یا داخل تابه ای که چرب کرده اید سرخ کنید ،و روی آن سس تار تار ریخته و داخل نان مخصوص همبرگر سرو كنید.